elvenpath

suomalainen aloittelijaystävällinen fantasiaroolipelifoorumi
 
PääsivuFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Rajaton - se iso kummallinen maapläntti siellä jossain.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Nói
Admin
Nói

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 28.05.2008
Ikä : 27
Paikkakunta : Espoo

Rajaton - se iso kummallinen maapläntti siellä jossain. Empty
ViestiAihe: Rajaton - se iso kummallinen maapläntti siellä jossain.   Rajaton - se iso kummallinen maapläntti siellä jossain. Icon_minitimeKe Toukokuu 28, 2008 9:55 pm

Tulen mahdollisesti piirtämään kartan Rajattomasta jossain vaiheessa. Saa nähdä meneekö nimikin vaihtoon, kun taitaapi olla jonkun yhtyeenkin nimi. =_=' (Hemmetti, keksin tämän joskus 7-luokalla ja tuntui silloin niin fiksulta...)

Rajaton on aika lailla nimensä mukainen. Tarustot kertovat sen olevan saari, mutta kukaan ei ole koskaan törmännyt merenrantaan. Asukkaat tyytyvät pääosin uskomaan sen olevan julmetun iso.

Niinkin suurella alueella on luonnollisestikin melko suuria ilmasto- ja maastoeroja. Kukaan ei ole oikeastaan vaivautunut jakamaan Rajatonta sen kummempiin osiin. Yleisesti puhutaan ilmansuunnista tietynlaisina erottajina. Eri rotujen edustajia on jakaantunut hiukan epätasaisesti Rajattoman eri osiin. Pohjoisessa kiinteä asutus on harvaa, mutta ihmissusia siellä on enemmän kuin muualla. Loput ovatkin jakautuneet melko tasaisesti eri ilmansuuntien kesken, mutta kaikki silti omille alueilleen. Vampyyrit elävät pitkälti ihmisten keskuudessa suuremmissa kylissä ja kaupungeissa.

Metsää on rajattomassa hyvin paljon. Idässä kasvillisuus on hitusen matalampaa, eteläisimmissä osissa se voi muistuttaa sademetsääkin. Lännessä on paljon lehtipuita, pohjoisessa lähes yksinomaan havumetsää. Idässä ja pohjoisessa maisemaa rajoittavat suuret vuoret - idässä tasahuippuiset, vanhat vuoret ja pohjoisessa terävähuippuisemmat ja nuoremmat poimuvuoristot.

Tavallisten kansalaisten elämä rajattomassa on pääosin rauhallista - olosuhteet huomioonottaen tietenkin - vaikka vähääkään korkea-arvoisempien asemat vaihtelevat melko tiuhaan tahtiin jos jonkinmoisen juonittelun seurauksena.
Rajattomassa ei ole varsinaista kuningasta, vaan ylin päätäntävalta on neuvostolla, joka koostuu kunkin rodun edustajista. Keskellä Rajatonta on politikoinnin ja kilpailuhengen ydin, neuvoston kokouksia ja muuta tärkeää varten kyhätty palatsi (jos joku on halukas piirtämään kuvan jostain hiukan goottilaishenkisestä isosta fantsupytingistä, olisin enemmän kuin kiitollinen. Itse olen arkkitehtuurisesti mahdottoman... epälahjakas).

Lisää infoa löytyy jokaisen ilmansuunnan mukaan nimetyn ropetusosion alta. ^^ Ja uutta tietoa ja karttaa tulee heti kun ehdin ja jaksan ja saan mielikuvitukseni potkittua liikkeelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://elvenpath.palstahaku.com
 
Rajaton - se iso kummallinen maapläntti siellä jossain.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
elvenpath :: Rope :: Maailmankuva-
Siirry: